Echtheidscertificaten

Echtheid en authenticiteit zijn van het grootste belang wanneer het gaat om gesigneerde voetbalshirts van bekende spelers. Bij 4S Signed Shirts begrijpen we het verlangen van fans en verzamelaars om een shirt te bezitten dat echt gesigneerd is door hun favoriete voetballer.

Daarom zijn we trots om een collectie shirts met echtheidscertificaten aan te bieden die garanderen dat het aangeboden gesigneerde shirt daadwerkelijk gesigneerd is door hun favoriete voetballer.  De echtheidscertificaten zijn een waardevol bewijs van de echtheid van het shirt en zijn handtekening, en bieden gemoedsrust aan onze klanten.

We begrijpen dat het bezitten van een gesigneerd shirt een emotionele en bijzondere ervaring is. Daarom streven we ernaar om onze klanten een ongeëvenaarde service te bieden. Van het selecteren van hoogwaardige shirts tot het zorgvuldig verpakken en verzenden, we zorgen ervoor dat uw aankoop bij ons een naadloze en plezierige ervaring is.

Of u nu een gepassioneerde verzamelaar bent of een uniek cadeau zoekt voor een voetbalfan, bij 4S Signed Shirts kunt u vertrouwen op de echtheid van onze gesigneerde shirts. Voeg een stukje geschiedenis en magie toe aan uw collectie met een gesigneerd shirt dat een waardevolle herinnering vormt aan uw favoriete voetballer.

Bij 4S Signed Shirts staan we klaar om u te helpen uw passie voor voetbal te vervullen met gesigneerde shirts van de hoogste kwaliteit en echtheidscertificaten die uw vertrouwen versterken. Hieronder vindt u een lijst met de echtheidscertificaten die wij hanteren:

 • ABC Memorabilia: Sinds 2009 een van de bronnen voor exclusieve memorabilia van wereldberoemde sporters en iconen. Met een uitgebreide selectie gesigneerde items en een ongeëvenaarde passie voor authenticiteit, bieden ze de perfecte aanvulling op elke verzameling. 
 • Beckett: De toonaangevende Amerikaanse autoriteit in echtheidscertificering. Hun wereldwijde reputatie en expertise maken hen de ideale partner voor het waarborgen van authenticiteit in de verzamelobjectenindustrie.
 • Charity Stars: De leidende kracht achter het verbinden van beroemdheden en goede doelen. Met hun unieke platform creëren ze onvergetelijke ervaringen en exclusieve items die geld inzamelen voor belangrijke maatschappelijke initiatieven. Charity Stars is een gevestigde naam binnen de sportmemorabilia wereld en is gevestigd over de hele wereld. 
 • Eurosignings: Het in 2010 opgestarte Eurosignings begon ooit als twee fanatieke verzamelaars die van hun hobby hun baan hebben gemaakt. Omdat zij zelf verzamelaars zijn/waren, besloten zij dat het tijd was om hun jarenlange ervaring aan te bieden aan deze nieuwe verzamelaars en besloten zij fulltime te gaan werken als professionele authenticators in deze bedrijfstak.
 • Exclusive Memorabilia: een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in hoogwaardige, gesigneerde sportmemorabilia. Ze bieden een brede collectie van authentieke handtekeningen van bekende sportsterren, ondersteund door certificaten van echtheid. Met hun focus op kwaliteit en klanttevredenheid hebben ze een prominente positie verworven in de wereld van sportmemorabilia.
 • Genuine Signings: Een van de referenties voor echte handtekeningen van beroemdheden. Met een zorgvuldig samengestelde collectie gesigneerde memorabilia en een ongeëvenaarde betrouwbaarheid, bieden ze de ultieme garantie voor authenticiteit. 
 • Harrison Autographs: Een van de Engelse autoriteiten op het gebied van authentieke handtekeningen van wereldberoemde persoonlijkheden. Het in 2005 opgerichte Harrasion Autographs heeft een uitgebreide collectie gesigneerde items en een ongeëvenaarde expertise in de branche, hierdoor bieden ze een betrouwbare bron voor verzamelaars en liefhebbers.
 • Inter Autographs: Het in 2009 opgestarte Inter Autographs heeft een uitgebreide collectie authentieke handtekeningen van sportlegendes en beroemdheden is een must-have voor elke verzamelaar. Vertrouw op de expertise van Inter Autographs voor de meest exclusieve en waardevolle handtekeningen die je collectie naar een hoger niveau tillen.
 • Metrographs: Ook afkomstig uit Australië en een dochteronderneming van SSA. 
 • North East Memorabilia: De Engelse bestemming voor unieke memorabilia van sportlegendes en culturele iconen. Met een uitgebreid assortiment aan gesigneerde stukken en een ongeëvenaarde toewijding aan authenticiteit, bieden ze een onmisbare toevoeging aan elke verzameling.
 • Signa Sport: Afkomstig uit België en een betrouwbare partner in sportmemorabilia. Met hun uitgebreide ervaring en deskundigheid op het gebied van gesigneerde sportartikelen, biedt Signa Sport hoogwaardige collectibles aan met echtheidscertificaten.
 • Signoffame: De Italiaanse gevestigde bron voor exclusieve gesigneerde memorabilia van je favoriete sportsterren en beroemdheden. Met een zorgvuldig samengestelde collectie en een focus op kwaliteit en echtheid, bieden ze een unieke ervaring voor elke fan.
 • Soccer Signings Australia (SSA): De Australische bron voor gesigneerde voetbalmemorabilia. Met hun uitgebreide netwerk van professionele spelers en hun passie voor het verzamelen van unieke handtekeningen, brengt Soccer Signings Australia exclusieve collectibles naar fans wereldwijd. Verrijk je verzameling met authentieke en waardevolle stukken en beleef de magie van het voetbal op een unieke manier.
 • Sports UK: Een van de meest bekende Engelse verkopers van authentieke en gesigneerde sportmemorabilia. Sports UK biedt met hun expertise en professionaliteit een unieke kans om een stukje sportgeschiedenis in handen te krijgen.
 • Sportify: Een bron voor exclusieve memorabilia van wereldberoemde sporters en iconen. Met een uitgebreide selectie gesigneerde items en een ongeëvenaarde passie voor authenticiteit, bieden ze de perfecte aanvulling op elke verzameling.